Ilahduta sinulle tärkeää!

Lahjakortti

Muista läheistäsi, onnittele ystävää tai ilahduta jotakuta Sinulle tärkeää! Lounge Hehkun lahjakortti on aina onnistunut lahjaidea. Lahjakorttimme toimivat maksuvälineenä kaikissa Lounge Hehkun palveluissa sekä tuotehankinnoissa ja ovat voimassa 6kk ostohetkestä.

Lahjakorttikauppamme palvelee verkossa ympäri vuorokauden! Verkkokaupan kautta voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle. Tilatessasi lahjakortin sähköisesti, toimitetaan lahjakortti heti maksutapahtuman jälkeen sähköpostiisi, kellonajasta riippumatta. Saatuasi lahjakortin, voit printata sen, kirjata saamasi lahjakorttikoodin mieleiseesi onnittelukorttiin tai lähettää lahjakortin sähköisesti suoraan lahjan saajalle. Verkkokaupassa maksuvaihtoehtoina toimivat MobilePay ja korttimaksu. 

Autamme aina mielellämme sopivan lahjakortin valitsemisessa myymälässämme Lounge Hehkussa. Lounge Hehkusta ostettuna lahjakortin voi kirjata summalle tai nimetä korttiin haluamasi hoidon tai hoitopaketin. Palvelemme lahjakorttiostoksissa myymälämme aukioloaikojen mukaisesti.