Palvelut

Kynnet

Kauniit ja hyvin hoidetut kynnet kynsiammattilaistemme avustuksella! Ammattilaisemme löytävät Sinulle sopivimman tekniikan, kynnen muodon ja pituuden, jotta kyntesi säilyvät kauniina viikosta toiseen. Huomioimme myös kynsilaatusi sekä sen, minkälaiselle kulutukselle kyntesi arjessasi joutuvat. 

Teemme manikyyrejä, jotka sisältävät perinteisen kynsien lakkauksen, O.P.I. -kestolakkauksia, Crystal Nails -geelilakkauksia sekä rakennekynsiä. Valikoimistamme löytyy laaja valikoima värigeelejä ja koristelutekniikoita, joita päivitämme aina kauden mukaisesti intensiivisesti trendejä seuraten.

Kulmat

Oi, kulmakarvat, tuo kasvojen kehys! Valikoimastamme löydät ilmettäsi kohottavat kulmakarvapalvelut. Onko tyylisi enemmän näyttävä fluffy vai klassisempi kestovärjäys? Oletko jo kokeillut kulmakarvojen laminointia vai suositko perinteistä värjäystä? HENNA -värillä puolestaan on mahdollista saada väri tarttumaan tiiviimmin karvaan sekä myös ihoon, tarjoten näin pidempiaikaisen värjäysvaihtoehdon. Haluaisitko jotain vieläkin pysyvämpää? Siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan kulmakarvojen pigmentointimenetelmiin. Joka tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan, sillä olemme kulmakarvojen asiantuntijoita!

Ripset

Korosta silmiäsi kauniilla ripsipidennyksillä tai avaa katsettasi ripsien kestotaivutuksella. Nämä arkea helpottavat käsittelyt tuovat aamuihisi lisäminuutteja ja saavat ilmeesi näyttämään viimeistellyltä.

Kasvohoidot

Olemme ihonhoidon asiantuntijoita. Tunnistamme ihosi tarpeet ja sen mahdolliset epätasapainotilat. Räätälöimme kasvohoidot aina ihon ja asiakkaan yksilöllisen tilanteen mukaan. Kasvohoitomme sopivat kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Aikaa varatessasi Sinun tarvitsee ainoastaan tietää, onko aikaasi käytettävissä kasvohoitoon 45min, 60min vai 90min.

Meikit ja ehostuspalvelut

Lounge Hehkussa meikkaukset toteutetaan ammattitasoisilla Artdeco -ehostustuotteilla. Meillä Lounge Hehkussa palvelee myös Artdeco -myymälä, josta löydät varmasti meikkisuosikkisi ammattilaisen avustuksella. 

Ehostusopastukset, kevyet arkimeikit sekä kauniit ja kestävät juhlameikit onnistuvat tiloissamme samanaikaisesti useammankin hengen porukoille. Ota yhteyttä tiedustellaksesi ehostusopastus- tai meikkauspalveluista ryhmille sähköpostitse tai puhelimitse.

Hiukset ja hiuspohjan hoito

Hiukset kruunaavat kokonaisuuden! Hiusten käsittelyn ammattilaisemme kartoittavat toiveesi, hiustesi lähtötilanteen sekä sen, mitä vaatimuksia arkesi toimivalta hiustyyliltä edellyttää. Haluamme luoda ilmeen, jonka ylläpito on sinulle mahdollisimman vaivatonta myös kotioloissa, ohjaamme sopivissa tuotteissa sekä kampaustyyleissä olipa kyseessä arki tai juhla. Palvelumme sopivat kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Hieronnat

Hieronnalla voidaan helpottaa lihasperäisiä kipuja ja särkyjä. Erilaisin hierontaottein ja -menetelmin pyrimme pehmentämään jännittyneitä lihaksia, rentouttamaan ja edistämään kehon palautumista. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa sekä parantaa aineenvaihduntaa auttaen kuona-aineiden poistumisessa. Hieronnalla voidaan myös ennaltaehkäistä monenlaisia vaivoja. Hieronta tehdään meillä aina yksilöllisesti, asiakasta kuunnellen ja juuri Sinun ongelmiisi sekä kipukohtiin keskittyen.

Jalkahoidot

Jalat ovat tärkeä osa hyvinvointiamme, mutta mielestämme juuri mikään ei ole piristävämpää kuin sandaaleissa pilkistävät kauniit ja huolitellut varpaankynnet. Jalkahoitomme ovatkin erityisen suosittuja kesäaikaan ja juuri ennen lomareissuja. Voit yhdistää jalkahoitoihimme perinteisen lakkauksen tai pidempään säilyvän kestolakkauksen. UV-kovetteinen kestolakkaus on kestävyytensä lisäksi siitä ihana, että se on hoidon päätyttyä välittömästi kuiva, eikä lakan rullaantumisesta ole pelkoa.

Karvanpoistot

Sokerointi on suosittu karvojenpoistomenetelmä, joka suoritetaan lämpimällä sokerimassalla. Olemme valinneet hoitolaamme kotimaiset patentoidut Skin Candy -sokerointituotteet. Skin Candy -tuotteiden salaisuus on niiden sisältämä Xylitol. Skin Candy sokeroinnilla eli candyingillä saa siis perinteisen sokeroinnin tapaan poistettua ihokarvat, mutta Xylitolin ansiosta se myös tasapainottaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.