Palauta ihosi hehku

Kasvohoidot

Olemme ihonhoidon asiantuntijoita. Tunnistamme ihosi tarpeet ja sen mahdolliset epätasapainotilat. Räätälöimme kasvohoidot aina ihon ja asiakkaan yksilöllisen tilanteen mukaan. Kasvohoitomme sopivat kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Aikaa varatessasi Sinun tarvitsee ainoastaan tietää, onko aikaasi käytettävissä kasvohoitoon 45min, 60min vai 90min.

Ihonhoidossa luotamme AHA -happoteknologiaan. Ihonhoitosarjoinamme toimivat tulokselliset AHA -ihonhoitosarjat: lukuisia patentoituja teknologioita yhdistelevä AHA-tutkimuksen pioneeri Exuviance Professional sekä erityisesti ihon herkkyystiloihin, kuten ruusufinnin, POD -ihon ja atopian hoitoon suunniteltu kotimainen BD Medical.

Hoidettavan ihon mukaan saatamme suositella hoitoihin yhdistettäviä laitehoitoja, kuten ihonpuhdistuksen tueksi syväpuhdistavaa Caretech Hydrogen -laitehoitoa tai vahvalle iholle timanttihiontaa. Kasvohoidon yhteydessä saat aina ihonhoidon ammattilaiselta yksilöidyt jatko- ja kotihoitosuositukset toivottujen hoitotulosten tukemiseksi.

Exuviance Professional

Jo yhdellä Exuviance Professional -hoidolla on raikastava vaikutus, mutta parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla. Ihon rakenne tasoittuu, iho saa uutta kimmoisuutta ja kosteuden sitomiskyky elpyy. Tuloksena on puhtaampi, kirkkaampi, paremmin voiva, nuorekkaampi ja raikkaampi iho!

 • Ikääntymismuutokset
 • Rasvoittuva iho sekä ihon epäpuhtaudet
 • Pigmenttimuutokset ja epätasainen ihonsävy
 • Ihon kirkastaminen ja heleyttäminen

Jopa lounastauolle sopiva lyhyt ja tehokas Exuviance Professional -hoito auttaa ihoasi uudistumaan. Ainutlaatuisten koostumustensa ansiosta Exuviance Professional -happohoito vaikuttaa tehokkaasti ihoa ärsyttämättä. AHA-hapolla tehtävä Exuviance Professional -kuorinta on nopea ja palautumisaika minimaalinen. Tuloksena on sileämpi, hohtava iho.

Ihoa kirkastava happohoito aloitetaan kartoittamalla ihotyyppisi ja sen tarpeet. Ihosi mukaan valitaan hoitotuloksia tukeva, ihoa kuoriva, solujen uusiutumista edistävä ja täyteläisyyttä lisäävä hedelmähappo, kuten glykoli-, manteli- tai sitruunahappo tai näiden yhdistelmä. AHA-happokäsittelyn jälkeen ihoa vahvistetaan naamiolla. Naamion vaikutuksen aikana rentoudut päähieronnassa. Hoidon päätteeksi iho suojataan hoitovoiteella.

59€

Ihotyypin mukainen kasvohoito on aina varma valinta, olipa ihollasi kuivuutta, epäpuhtauksia tai ikääntymisen merkkejä. Kasvohoidon kulku määritellään ihotyyppisi sekä ihosi tilanteen mukaan. Ihoanalyysin perusteella valitsemme hoidossa käytettävät Exuviance Professional -tuotteet sekä AHA -happokuorinnan. Ihosi tila sekä toiveesi määrittelevät, valitaanko hoitosuunnitelmaan ihonpuhdistus vai vaihtoehtoisesti rentouttava kasvohieronta. Ihotyypin ja toivottujen hoitotulosten mukaan AHA-happokuorinnan jälkeen iholle valitaan sopiva naamio. Naamion vaikutuksen aikana rentoudut päähieronnassa, joka tarjoaa ihanan mahdollisuuden pienille päiväunille. Hoidon päätteeksi iho suojataan hoitovoiteella.

69€

Täydellinen ihotyypin mukainen kasvohoito sisältää kaiken, mitä voit toivoa kasvohoidolta; tehokkaan Exuviance Professional AHA -hedelmähappokuorinnan, ihonpuhdistuksen ja rentouttavan kasvojen, hartioiden ja decolteen hieronnan. Ihotyypin ja toivottujen hoitotulosten mukaan iholle valitaan sopiva naamio. Naamion vaikutuksen aikana rentoudut päähieronnassa, joka tarjoaa ihanan mahdollisuuden pienille päiväunille. Hoidon päätteeksi iho suojataan hoitovoiteella.

89€

Oletko jo tutustunut ihonhoidon ihmeaineeseen retinoliin? Exuviance Professional Retinol Peel -kuorintahoito uudistaa ja kiinteyttää ihoa sekä hoitaa useita iho-ongelmia. Retinolia ja patentoitua CitraFilliä sisältävä kuorintahoito parantaa ihon rakennetta sekä sävyä. Ihosta tulee napakampi, jäntevämpi sekä hehkuvampi.

Hoito sopii loistavasti häivyttämään ikääntymisen merkkejä, madaltamaan juonteita ja ihon epätasaisuuksia, kirkastamaan sameaa tai epätasaista ihonsävyä ja vaalentamaan pigmenttimuutoksia. Laajasti tutkittu ja tulokselliseksi todettu retinoli vaikuttaa myös akneen ja epäpuhtauksiin taipuvaiseen ihoon hoitamalla epäpuhtauksia, häivyttämällä aknearpia ja tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota. CitraFill elvyttää ihon luonnollista kollageenisynteesiä tehden ihosta vahvemman ja napakamman.

Palautumisaika kuorinnasta on lyhyt. Retinol Peel -kuorintahoito sopii useammille uusiutumisen tarpeessa oleville ihoille, mutta ei aivan herkimmille ihotyypeille. Hoidon alkaessa iho analysoidaan ja tarkastetaan kuorintahoidon sopivuus. Hoidon aikana iho tehokosteutetaan kasvojen, hartioiden ja decolteen hieronnalla sekä kasvonaamiolla. Retinol Peel -kuorinta levitetään iholle ja jätetään vaikuttamaan 4-8 tunnin ajaksi. Kuorinta-aine neutralisoidaan kotona annettujen ohjeiden mukaisesti samana iltana tai seuraavana päivänä, ihotyypistä ja ihon ominaisuuksista riippuen. 

Iho uusiutuu hoidon jälkeen tehokkaasti. Muutama päivä hoidon jälkeen iholla esiintyy hilseilyä. Iho tulee suojata auringolta huolellisesti hoidon jälkeen. Jo yksikin hoito kirkastaa ja tasoittaa ihoa upeasti, mutta paras teho saadaan sarjahoidolla 4-6viikon välein. Ihonhoidon ammattilainen suosittelee juuri Sinun ihollesi sopivan hoitovälin.

Hoidon jälkeen vältä seuraavia:

 • Hilseilevän ihon koskettelua ja raapimista
 • A-vitamiinia, AHA-tuotteita ja muita kuorivia tuotteita käsitellyllä alueella noin viikon ajan
 • Altistumista UV-säteilylle (aurinkosuojan käyttö)
 • Saunaa ja hikoilua kuorinta-aineen ollessa iholla ja 48 tuntia hoidon jälkeen
 • Muita kasvohoitoja ja kasvojen ihon käsittelyä (esim. karvanpoisto kasvojen alueella)

139€

Kun haluat nopean ja tehokkaan hoidon, valitse Express Retinol Peel -kuorintahoito! Ensikertalaiselle suosittelemme pidempää 75min Retinol Peel -kuorintahoitoa. Jos ihoasi on hoidettu meillä jo aikaisemmin, on Express -hoito Sinulle täysin mahdollinen. Express -hoitoa suositellaan myös usein sarjahoidoissa.

Napakan Express -hoidon aikana iho puhdistetaan ja iholla käytetään kosteuttava kasvonaamio valmistelemaan iho Retinol Peel -kuorintahoitoon. Retinol Peel -kuorinta levitetään iholle ja jätetään vaikuttamaan 4-8 tunnin ajaksi. Kuorinta-aine neutralisoidaan kotona annettujen ohjeiden mukaisesti samana iltana tai seuraavana päivänä, ihotyypistä ja ihon ominaisuuksista riippuen.

95€

BD Medical

BD Medical on suomalainen ihonhoitokonsepti, joka yhdistää pH-hapotuksella tehdyt kuorinnat sekä biomedikaaliset aktiiviaineet. BD Medical tuo avun erityisesti ihon herkkyystiloista kärsiville; kuivalle ja herkälle iholle, atoopikoille, ruusufinni-, couperosa- sekä POD -ihoille.

Herkälle ja helposti reagoivalle iholle suunniteltu BD Medical -sarjan kulmakivenä on tehokkaat aktiiviaineet ja korkealaatuiset ihonhoitotuotteet ilman turhia täyteaineita kuten synteettisiä hajusteita tai voimakkaita säilöntäaineita. Sarja sisältää AHA-teknologian lisäksi runsaasti luonnonöljyjä ja tehokkaita kasviuutteita.

Kasvohoito, joka on suunniteltu ihon erityistarpeisiin kuten ruusufinnin, perioraalidermatiitin (POD), couperosan sekä kuivan ja atooppisen ihon hoitoon. 

Syväkosteuttava ja rauhoittava kasvohoito sisältää hellävaraisen, mutta tehokkaan BD Medical AHA -happokuorinnan, ihoa kosteuttavan ja ravitsevan kasvohieronnan, päähieronnan sekä rauhoittavan kasvonaamion. Hoidon päätteeksi iho suojataan hoitovoiteella. Hoito voidaan toteuttaa myös herkälle silmänympärysiholle! 

69€

Caretech Hydrogen on kasvohoitokokonaisuus, joka kuorii tehokkaasti ihon kuolleen pintasolukon, puhdistaa ihohuokosia ja poistaa myrkkyjä pintaa syvemmältä. Luonnollinen Hydrogen-hoitomenetelmä soveltuu myös allergiselle iholle, sillä hoidossa on mahdollista käyttää ainoastaan vedyllä rikastettua vettä. Hydrogen-kasvohoito puhdistaa ihoa pintaa syvemmältä, puhdistaa alipaineimun ja vesisyötön avulla tehokkaasti ja kivuttomasti ihohuokosia, rauhoittaa tulehduksia, neutraloi vapaiden happiradikaalien aiheuttamia vaurioita sekä kirkastaa ja kuorii ihon pintaa. Hoidon jälkeen iho on syväpuhdistettu, heleä ja raikas. 

Hydrogen-kasvohoidossa hyödynnetään vedyllä rikastettua vettä. Vety pääsee solun sisään pienen kokonsa ansiosta. Kun vetymolekyyli läpäisee solukalvon ja päästessään solun sisäosaan se kykenee hajottamaan solun ulko- ja sisäpuolella olevia vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit estävät solun terveen toiminnan, tuottaen monenlaisia tulehduksia, sairauksia sekä ihon ennenaikaista vanhenemista.

Nelivaiheinen Hydrogen -laitehoito

 1. Kuorinta. Kuorii ihon ulointa kerrosta, poistaa kertynyttä likaa, rasvaa ja epäpuhtauksia ihon pinnalta.
 2. Kuorinta ja puhdistus. Tehostettu kuorinta ongelma-alueille, puhdistaa ihohuokosia, poistaa mustapäitä ja finnejä.
 3. Ihon syväpuhdistus. Hoitopää puhdistaa alipaineimun ja vesisyötön avulla tehokkaasti ja kivuttomasti ihohuokosia
 4. Poistaa myrkkyjä ja vapaita radikaaleja solujen sisä- ja ulkopuolelta. Vetypitoinen vesi vähentää tulehduksia ja ehkäisee bakteerien lisääntymistä.

Hoidon vaikutuksen tehostamiseksi Caretech Hydrogen -laitehoito on yhdistettävissä myös muiden kasvohoitojen yhteyteen lisäpalveluna hintaan +39,-. Happokuorinnan sisältävän kasvohoidon yhteydessä tehtävä Hydrogen -laitehoito sisältää hoidon kuvauksen kaksi viimeisintä vaihetta. 

129€

Pikakasvohoito + meikki

Hoidetulla iholla meikkikin säilyy kauniimpana. Varmista hehkuva iho ja kaunis meikkipohja pikakasvohoidolla meikin yhteydessä. Meikkauspalveluihin yhdistettävä kasvohoito sisältää ihotyypin mukaan tehtävän kuorinnan, pikakaunistavan naamion sekä meikin alle ihanteelliset hoitovoiteet.

Päivämeikillä haetaan yleensä kevyttä ja raikasta ilmettä, joka sopii töihin, arkeen tai vaikkapa työhaastatteluun. Pikakasvohoito + kevyt päivämeikki onkin sopiva tilanteeseen, kun haluat näyttää raikkaalta ja huolitellulta. 

Päivämeikissä huomioidaan kaikki kasvojen osa-alueet, joista tärkein on monesti iho. Lisäksi päivämeikissä ehostetaan päivämeikkiin sopivalla tavalla silmät, huulet sekä kulmat asiakkaan tyyli, ikä ja persoonalliset piirteet huomioiden.

89€

Juhlameikin tekoon käytetään enemmän aikaa kuin päivämeikkiin. Juhlameikissä erityisesti pohjaan ja silmiin panostetaan tyypillisesti enemmän kuin päivämeikissä. Juhlameikissä myös värivalinnat ovat monesti voimakkaampia ja käytössä on esimerkiksi näyttävämpiä rajauksia sekä irtoripsiä. 

104€

Hinnasto voimassa 5/2023 alkaen, toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Suunnitelmien muuttuessa peruutathan tai siirräthän aikasi 24h ennen hoidon alkamisajankohtaa, muutoin veloitamme 50% hoidon hinnasta.

Varaa aikasi arjen hemmottelulle.