Meistä

Salla Kankaanpää

SKY-kosmetologi

Salla on toinen Lounge Hehkun luojista, yrittäjistä ja omistajista. Ihmisistä inspiroituva Salla luonnehtii työskentelyään kauneudenhoitoalalla enemmän ”elämäntavaksi” kuin työksi. Kauneudenhoitoala on todella vienyt mennessään, alalla konkari onkin viihtynyt jo 13 vuotta, välillä lisää opiskellen ja omaa osaamistaan kehittäen. Kosmetologina Salla on empaattinen ja työssään hän pyrkii löytämään aina asiakkaalle parhaat ratkaisut. Sallan läsnäolon huomaa helposti, kun ilmoille helähtää tarttuva nauru. Sallan erikoisosaamista on kulmakarvat ja niiden muotoilussa käytettävät erilaiset menetelmät.

Jasmina Minkkinen

SKY-kosmetologi

Jasmina on Sallan ohella Lounge Hehkun sydän ja sielu, omistaja ja yrittäjä. Jasminan supervoimia on kuuntelu ja pettämätön värisilmä – jo yli kymmenen vuoden kokemuksella. Luontaista värisilmäänsä seuraten Jasmina onkin kouluttautunut myös visualistiksi. Kaikki siis, mitä ympärilläsi Lounge Hehkussa näet, on suurella todennäköisyydellä Jasminan käsialaa. Esteettinen silmä näkyy myös päivittäisessä asiakastyössä. Jasminan käsissä syntyvät kauniit kynnet sekä säihkyvät meikit. Työssään Jasmina on aina tarkka, huolellinen ja hellä. Kynsien ja ehostusten ohella Jasmina palvelee muun muassa kasvohoitojen parissa.

Karoliina Lönnblad

SKY-kosmetologi, koulutettu hieroja

Karoliinan asiakaslähtöisyyttä huokuva työskentelyote näkyy kaikessa, mitä Karoliina tekee. Kosmetologina Karoliinalla on kattava osaaminen perushoidoista. Esteetikkona Karoliina taikoo hetkessä kauniit geelilakkaukset ja taitaa erikoistöistä muun muassa ripsien kestotaivutukset sekä kulmien laminoinnit. Hierontapalveluissa Karoliina pyrkii selvittämään kiputilan tai oireen aiheuttajan. Mielellään Karoliina yhdisteleekin erilaisia tekniikoita hierontatöissään, kuten lämpöhoitoa, kuivakuppausta sekä kinesioteippausta.

Rebekka Ripatti

SKY-kosmetologi

Rebekan aikaisempi kokemus hoitoalalta on ehdoton valttikortti, etenkin sokeroinnit ja jalkahoidot ovat Rebekalle maailman luontevimpia tilanteita – luontevaksi olon Rebekka tekee myös asiakkaalle. Rebekalta luonnistuvat kaikki kosmetologin perushoidot, ehostukset ja geelilakkaukset. Erityistä kiitosta Rebekka on saanut kasvohieronnasta. Rebekka nauttii suuresti pikkutarkkuutta vaativista töistä ja asiakkaiden kohtaamisesta. Lempitöikseen Rebekka nimeää tällä hetkellä ripsien kestotaivutuksen. Saatat bongata Rebekan myös kesän tapahtumista taikomassa glittermeikkejä!

Asta Lehtinen

parturi-kampaaja

Sydämellisen Astan penkistä lähdet taatusti hymyssä suin. Astalle tärkeää on asiakkaan toiveiden kuuntelu sekä se, että hiukset näyttävät hyvältä myös kotona laitettuna. Kun Astalta tiedustelee lempityötä tai omaa erikoisosaamista, valinta ei ole helppo. Niin paljon hän pitää vaihtuvasta päiviensä sisällöstä ja valikoimasta löytyykin kaikki parturi-kampaamon peruspalvelut. Astalla on lähes 15 vuoden kokemus alalta, tai oikeasti varmaan vähän pidempikin, onhan hän nimittäin parturi-kampaaja jo toisessa polvessa. Kokemus näkyy tyytyväisinä asiakkaina ja runsaana vakiasiakaskuntana.