Jalkahoidot

Jalkamme joutuvat päivittäin kovalle kulutukselle, joten ne ansaitsevat erityistä hoitoa ja huolenpitoa. Jalkojen ihon kosteuttaminen ja hoito on tietenkin tärkeää kotona, mutta säännölliset jalkahoidot ammattilaisen vastaanotolla ennaltaehkäisevät mahdollisten ongelmien varhaista havaitsemista.

Jalkojen ongelmia voi esiintyä kaiken ikäisillä. Jalkahoidon aikana voidaan hoitaa muun muassa jalkojen kuivuutta, kovettumia, känsiä sekä paksuuntuneita kynsiä. Myös esimerkiksi raskauden aikana, jolloin jalat joutuvat hetkellisesti erityisen koville, jalkahoito keventää ihanasti oloa.

Jalat ovat tärkeä osa hyvinvointiamme, mutta mielestämme juuri mikään ei ole piristävämpää kuin sandaaleissa pilkistävät kauniit ja huolitellut varpaankynnet. Jalkahoitomme ovatkin erityisen suosittuja kesäaikaan ja juuri ennen lomareissuja. Voit yhdistää jalkahoitoihimme perinteisen lakkauksen tai pidempään säilyvän kestolakkauksen. UV-kovetteinen kestolakkaus on kestävyytensä lisäksi siitä ihana, että se on hoidon päätyttyä välittömästi kuiva, eikä lakan rullaantumisesta ole pelkoa.

Perushoito kattaa kaiken virkistävästä jalkakylvystä, kovettumien poistoon ja kynsien perusteelliseen hoitoon. Hoito sisältää halutessasi kynsien lakkauksen perinteisellä kynsilakalla, jonka saat kotiisi mukaan. Lopputuloksena pehmeät, kevyet ja kauniit jalat!

69€

Geelilakkaus varpaankynsiin on loistava vaihtoehto, kun haluat kauniin ja kestävän lakkauksen varpaisiin. Varpaankynsien geelilakkaus sisältää varpaankynsien sekä kynsinauhojen hoidon sekä UV-kovetteisen geelilakkauksen varpaankynsiin. Saat valita mieleisesi värin laajasta geelilakkavalikoimastamme.

Mikäli jalkasi kaipaavat kokonaisvaltaisempaa hoitoa tai kovettumien poistoa, suosittelemme varaamaan varpaankynsien geelilakkauksen jalkahoidon yhteyteen.

65€

Lisäpalveluilla teet hoidosta ihanan hemmottelukokonaisuuden. Lisäpalveluista jalkojen kuorinta sekä hieronta ovat yhdistettävissä  jalkojen perushoitoon. Jalkakylpy on yhdistettävissä edellä mainittujen lisäksi varpaankynsien geelilakkaukseen.

Jalkakylpy +9€

Jalkahieronta +19€

Jalkojen kuorinta & hieronta +29€

HUOMIOITHAN! Mikäli epäilet jaloissasi iho- tai kynsisairautta, kuten sieni- tai silsainfektiota, käännythän lääkärin tai koulutetun jalkahoitajan puoleen.

Hinnasto voimassa 1/2024 alkaen, toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Suunnitelmien muuttuessa peruutathan tai siirräthän aikasi 24h ennen hoidon alkamisajankohtaa, muutoin veloitamme 50% hoidon hinnasta.

Varaa aikasi arjen hemmottelulle.