Kynnet

Kauniit ja hyvin hoidetut kynnet kynsiammattilaistemme avustuksella! Ammattilaisemme löytävät Sinulle sopivimman tekniikan, kynnen muodon ja pituuden, jotta kyntesi säilyvät kauniina viikosta toiseen. Huomioimme myös kynsilaatusi sekä sen, minkälaiselle kulutukselle kyntesi arjessasi joutuvat. 

Teemme manikyyrejä, jotka sisältävät perinteisen kynsien lakkauksen, O.P.I. -kestolakkauksia, Crystal Nails -geelilakkauksia sekä rakennekynsiä. Valikoimistamme löytyy laaja valikoima värigeelejä ja koristelutekniikoita, joita päivitämme aina kauden mukaisesti intensiivisesti trendejä seuraten.

Kevyessä manikyyrissä pääroolissa on kynsien lakkaus. Omat luonnonkynnet viilataan toivottuun muotoon, huolletaan kynsinauhat ja lakataan kynnet valitsemallasi kynsilakkasävyllä. Valikoimistamme löytyy runsas värivalikoima O.P.I. kynsilakkoja. Halutessasi tietyn lakkasävyn kynsiisi, voit ottaa mukaasi oman suosikki värilakkasi. Lopuksi käsien iho kosteutetaan kauden mukaan valitulla käsivoiteella.

30€

Hoitavan manikyyrin aikana omat luonnonkynnet viilataan toivottuun muotoon, kynsinauhat pehmitetään käsikylvyllä ja kynsinauhat hoidetaan ja siistitään. Kynnet lakataan valitsemallasi kynsilakkasävyllä. Valikoimistamme löytyy runsas värivalikoima O.P.I. kynsilakkoja. Halutessasi tietyn lakkasävyn kynsiisi, voit myös ottaa mukaasi oman suosikki värilakkasi. Lopuksi käsien iho kosteutetaan ihotyyppisi mukaan valitulla käsivoiteella ja rentouttavalla käsihieronnalla.

55€

O.P.I. kestolakkaus on UV-valossa kovetettava lakkamainen geeli. Se ei ole rakennekynsimateriaali, vaan pikemminkin paksumpi ja kestävämpi kynsilakka – kestolakkaus. Kynsistudiollamme käytetään O.P.I. Gel Colour kestolakkausmenetelmää. Kestolakalla ei pidennetä kynttä, eikä korjata kynnen muotoa. Kestolakka on kuitenkin kestävämpi ja suojaa omaa kynttä tavallista kynsilakkaa paremmin ja mikä parasta – se on välittömästi kovetuttuaan käyttövalmis, eikä erillistä kuivatusaikaa vaadita.

Geelilakkaus on hyvä vaihtoehto, jos haluat lisäsuojaa omalle kynnelle, mutta et kuitenkaan tahdo rakennekynsiä. Geelilakkaus tuntuu kynnellä ohuemmalta ja luonnollisemmalta verrattuna rakennekynteen. O.P.I. kestolakkauksessa on täysin samat rajattomat koristelumahdollisuudet ja värivaihtoehdot kuin rakennekynsi- ja geelilakkauspalveluissamme!

alk. 55€

Kynnet pysyvät huolitellun näköisinä 2-4 viikkoa, jonka jälkeen ne voidaan huoltaa tai poistaa kokonaan omaa kynttä vahingoittamatta.

alk. 55€

Joskus oma kynsi kaipaa enemmän tukea. Kun et kaipaa kynsiisi lisäpituutta, mutta kestolakkaus ei tarjoa kynnelle riittävää vahvistusta, on silloin oikea valinta Crystal Nails geelilakkaus. Joustavan geelin avulla rakennetaan luonnollisen tuntuinen vahvistus oman kynnen päälle, joka tuo paksumman tuen kuin kestolakkaus, mutta ohuemman kuin rakennekynsi. Crystal Nails geelilakkauksessa on täysin samat rajattomat koristelumahdollisuudet ja värivaihtoehdot kuin rakennekynsi- ja kestolakkauspalveluissamme!

alk. 60€

Huoltoväli geelilakkauksessa on tyypillisimmin 3-4 viikkoa, jonka jälkeen ne voidaan huoltaa tai poistaa kokonaan omaa kynttä vahingoittamatta.

alk. 60€

Valitse rakennekynnet, mikäli haluat kynsiisi välittömästi pituutta. Pituus lisätään omaan kynteen rakentamalla se geelin avulla. Käytämme kynsistudiollamme laadukkaita Crystal Nails rakennekynsigeelejä. Kynsien pituus sekä tyyli määritellään asiakkaan toiveiden mukaan. Huomioithan jo aikaa varatessasi toiveesi kynsien pituudesta sekä näyttävyydestä. 

alk. 100€

Rakennekynnet ovat helppo tapa pitää kädet siisteinä oikeanlaisesta huoltovälistä huolehtimalla. Huoltoväli on yksilöllinen ja siihen vaikuttavat luonnonkynnen kasvuvauhti, oman kynnen kunto ja ominaisuudet sekä se, minkälaiselle rasitukselle kynnet joutuvat. Rakennekynsissä huoltoväli on yleisimmillään 3-4 viikkoa. Huomioithan jo huoltoaikaa varatessasi toiveesi kynsien pituudesta sekä näyttävyydestä, näin aikaa on varmasti riittävästi varattuna unelmiesi kynsille. 

alk. 72€

Kaikki koristelut ovat valittavissa lisäpalveluna uusiin kestolakkauksiin, geelilakkauksiin ja rakennekynsiin sekä näiden huoltoihin. Kuorintahoidot ovat yhdistettävissä edellä mainittujen kynsipalveluiden lisäksi manikyyreihin sekä geeli- ja kestolakkausten poistoihin. Mainitsethan koristelu- ja lisäpalvelutoiveistasi jo aikaa varatessasi, jotta osaamme varata riittävän ajan käynnillesi. 

Ranskalainen manikyyri / Babyboomer +5€

Hileliuku kaikkiin kynsiin +5€

Lisähile +1-5€ / kynsi

Pieni timanttiasetelma (1-2 timanttia) +2€ / 2 kynttä

Keskikokoinen timanttiasetelma (2-3 timanttia) +4€ / 2 kynttä

Iso timanttiasetelma (4 timanttia) +6,- / 2 kynttä

Väriliuku & hile yhdessä +10€

Maalaukset +1-5€ / kynsi

Muut koristelut +1-5€ /kynsi

Hedelmähappokuorinta ja hieronta käsille hoidon yhteydessä +15€

Exuviance Professional AHA-hedelmähappokuorinnan avulla vahvistetaan ihon suojamekanismia ja edistetään kosteuden imeytymistä syvemmälle ihoon. Hedelmähappokuorinta on loistava valinta kuivuuteen taipuvaiselle iholle ennaltaehkäisemään vuodenaikojen vaihtelusta aiheutuvaa ihon kuivumista ja rikkoutumista. 

Sokerikuorinta ja hieronta käsille hoidon yhteydessä +15€

Skin Candy -sokerikuorinnan avulla ihosi on ihanan pehmeä ja kosteutettu! Rentouttava käsihieronta viimeistelee hemmottelevan hoitokokonaisuuden. 

Koulutetut kynsiammattilaisemme poistavat ainoastaan geelirakennekynsiä. Kynnet poistetaan hellävaraisesti käyttäen poraa sekä viilaamalla. Rakennekynsien poiston jälkeen omat luonnonkynnet muotoillaan, kynsinauhat hoidetaan ja halutessasi kynnet lakataan tavallisella kynsilakalla. Käsien iho kosteutetaan kauden mukaan valitulla käsivoiteella.

60€

Geeli- tai kestolakkauksen poiston jälkeen omat luonnonkynnet muotoillaan, kynsinauhat hoidetaan ja halutessasi kynnet lakataan tavallisella kynsilakalla. Käsien iho kosteutetaan kauden mukaan valitulla käsivoiteella.

45€

Hinnasto voimassa 1/2024 alkaen, toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Suunnitelmien muuttuessa peruutathan tai siirräthän aikasi 24h ennen hoidon alkamisajankohtaa, muutoin veloitamme 50% hoidon hinnasta.

Varaa aikasi arjen hemmottelulle.