Kasvojen kehykset

Kulmat

Oi, kulmakarvat, tuo kasvojen kehys! Valikoimastamme löydät ilmettäsi kohottavat kulmakarvapalvelut. Onko tyylisi enemmän näyttävä fluffy vai klassisempi kestovärjäys? Oletko jo kokeillut kulmakarvojen laminointia vai suositko perinteistä värjäystä? Elán -värillä puolestaan on mahdollista saada väri tarttumaan tiiviimmin karvaan sekä myös ihoon, tarjoten näin pidempiaikaisen värjäysvaihtoehdon. Haluaisitko jotain vieläkin pysyvämpää? Siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan kulmakarvojen pigmentointimenetelmiin – nyt meiltä saatavilla myös ripsityven täyttö pigmentointimenetelmin!

Kulmien kestovärjäyksellä kulmiin saadaan helposti ja nopeasti lisää näyttävyyttä. Kulmakarvojen kestovärjäys sisältää kulmien muotoilun vahalla ja/tai pinseteillä. Suosittelemme kulmien kestovärjäystä ja muotoilua kaikenlaisille kulmille – myös kulmien pigmentoinnin kaveriksi silloin tällöin.

25€

Kulmien laminointi eli Brow Lift on palvelu, joka on nopeasti vakiinnuttanut paikkansa suosituimpien palveluidemme joukosta. Suosittelemme kulmakarvojen laminointia erityisesti silloin, kun kaipaat kumiisi lisää näyttävyyttä tai haluat runsaat kulmakarvat luonnollisesti. On kuitenkin muistettava, että laminointikäsittely tehdään omille luonnonkarvoille eli karvoja olisi hyvä olla ainakin pieni määrä. Kulmien laminointi on erinomainen vaihtoehto myös kesyttämään itsepäisiä ja alaspäin kasvavia kulmakarvoja, jolloin kulmien muotoilu on kotioloissakin helpompaa. Laminointi kestää kulmissa usein 4-6 viikkoa, joten käsittely on hyvä valinta helppoutta arvostaville!

59€

ELÁN -väreillä tehty kulmakarvojen värjäys säilyy iholla ja karvassa pidempään kuin perinteinen kestovärjäys. Värjäyksen yhteydessä kulmakarvojen muotoon kiinnitetään erityistä huomiota. ELÁN -kestoväri on hyvä vaihtoehto jos toivot meikatumpaa ilmettä kulmiisi tai jos kulmakarvasi ovat harvat, niitä ei ole tai kulmakarvoissa on koloja. ELÁN -värjäys ovat hyvä vaihtoehto myös silloin, kun haluat konkreettisen suunnitelman siitä, miltä pigmentoidut kulmat kasvoillasi näyttäisivät. ELÁN -kestovärjäys voidaan yhdistää myös kulmakarvojen laminointiin.

35€

Kulmakarvojen kestopigmentointi, microblading ja ripsityven lash liner

Pigmentointimenetelmät helpottavat jokapäiväistä elämää!

Kulmakarvojen kestopigmentoinnilla on mahdollisuus korjata pientä epäsymmetriaa ja se on avuksi myös silloin, kun et voi käyttää meikkiä, mutta haluat kuitenkin näyttää huolitellulta. Silmien lash liner eli ripsityven täyttö tuo syvyyttä katseeseen – myös meikittöminä päivinä.

Pigmentointimenetelmät toteutetaan aina huolellisesti suunnitellen, kasvojen omia piirteitä korostaen ja värejä mukaillen, jolloin lopputulos on luonnollinen. Aikaa varatessasi Sinun ei tarvitse olla varma sopivasta tekniikasta. Lopullinen tyyli ja tekniikka – tai niiden yhdistäminen – valitaan käyntisi yhteydessä ihotyypistäsi, lähtötilanteesta sekä toiveidesi mukaan.

Kestopigmentointi on usein kaksivaiheinen prosessi. Kulmakarvojen pigmentointimenetelmät vaativat vahvistuksen 4-8 viikon kuluessa ensikäynnistä, toisinaan myös lash liner vaatii vahvistuksen. Vahvistuksen ajankohta määritellään yhdessä työn toteuttavan ammattilaisen kanssa ja se sisältyy hinnastossamme näkyvään hintaan. Kahden käyntikerran myötä voit myös halutessasi maksaa käsittelyn kahdessa erässä.

Huomioithan aikaa varatessasi jälkihoito-ohjeet. Samat hoito-ohjeet pätevät aina pigmentointitöiden yhteydessä – myös vahvistuskäynnillä. Muista, että kestopigmentointi on ensimmäisten 4-5 päivän aikana noin 30-40% verran tummempi. Kestopigmentoinnin oikea värisävy sekä lopputulos ovat nähtävissä 3-4 viikon kuluttua vahvistuskäynnistä.

Pigmentointimenetelmät säilyvät ihossa 1-3 vuotta ihotyypistäsi, pigmentistä ja tekniikasta riippuen.

Huomioitavaa: Mikäli sinulla on jo entuudestaan toisen artistin toteuttama pigmentointityö, konsultoithan asiantuntijoitamme etukäteen joko lähettämällä kuvat ennakkoon tai varaamalla veloituksettoman konsultaatioajan. Aina uutta pigmentointia ei ole järkevä suorittaa vanhan pohjan päälle.

Ripsien tyvitäyttö on viime aikoina noussut suureen suosioon – ja syystäkin. Se tarjoaa uuden ja innovatiivisen tavan korostaa silmien kauneutta sekä luoda katseeseen luonnollista syvyyttä.

Lash liner on kestopigmentointitekniikka, jonka avulla ripsien tyveen väritetään ohuen ohut rajaus luoden vaikutelman tuuheammista ripsistä. Tekniikassa voidaan käyttää tarkempaa rajausta tai häivytettyä, silmien muodon mukaisesti. Värinä voidaan käyttää erilaisia ruskean ja mustan sävyjä riippuen omista toiveistasi sekä väreistäsi.

350€

Microblading on karvatekniikka ja se koostuu yksittäistä luonnonkarvaa muistuttavista viivoista. Pigmentti viedään ohuen ohuella kynämäisellä terällä kahden päällimmäisen ihokerroksen väliin. Microbladingin luonnollisuus piilee siinä, että ”linjat” eli luonnonkarvaa muistuttavat viivat tehdään ihoon oman karvankasvun suuntaisesti. Muotoa ja epäsymmetriaa on mahdollista korjailla microbladingin avulla, mutta ihoa ei microbladingilla väritetä.

350€

Powder Brows on pigmentointilaitteella tehtävä häivytystekniikka, jolla kulmakarvoihin saadaan pehmeä, puuterimainen lopputulos. Tekniikalla on mahdollista tehdä todella pehmeää ja vaaleaa jälkeä, mutta myös todella näyttävä ja tarkkaan määritelty lopputulos. Puuterikulmissa väri yleensä häivytetään vaaleammaksi kohti kasvojen keski- ja yläosaa. 

Tekniikka sopii kaikille ihotyypeille hellävaraisuutensa vuoksi, mutta se on erityisen hyvä tekniikka asiakkaille, joilla on rasvoittuva iho ja esimerkiksi ongelmia microblading -kulmien pysyvyydessä. Puuteritekniikka soveltuu myös erinomaisesti vanhojen kestopigmentointien vahvistamiseen sekä värin ja muodon korjauksiin.

350€

Combo Brows – kulmakarvat nimensä mukaisesti yhdistää kaksi tekniikkaa: microbladingin sekä Powder Brows -tekniikan. Usein microbladingilla tehdään alkuosan karvat ja loppuosa väritetään vahvemmaksi puuteritekniikkaa hyödyntäen. Combo Brows -tekniikassa kuitenkin vain luovuus on rajana ja tekniikoita on mahdollisuus yhdistellään mitä erilaisin variaatioin! Luonnonkarvan kasvu määrittelee, miten tekniikoita on viisainta yhdistellä parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Käyntisi aikana kulmakarvojen muoto sekä toteutustapa suunnitellaan yksilöllisesti.

350€

Mikäli haluat jatkossa ylläpitää microblading, powder brows tai combo -kulmiasi, käsittely voidaan uusia 1-3 vuoden välein ihostasi riippuen. Ihotyyppi vaikuttaa pigmentoinnin pysyvyyteen ja näin myös ylläpitovahvistuksen ajankohtaan. Saat kulma-artistilta arvion seuraavan käyntikerran ajankohdasta. Ylläpitovahvistuksessa muoto skarpataan ja väri tehostetaan, jolloin kulmat ovat huolettomat taas seuraavaan huoltoon saakka. Ylläpitovahvistuksen yhteydessä voidaan myös vaihtaa tekniikkaa, kysy lisää kulma-artistiltasi!

190€

Kestopigmentointi jälkihoito

 • Huomaathan, että ennen toimenpidettä on syytä välttää kofeiinituotteita sekä kipulääkkeitä, jotka kiihdyttävät pintaverenkiertoa. Toimenpiteen jälkeen pienet määrät ovat sallittuja.
 • Älä kastele tai koskettele käsiteltyä aluetta ensimmäisen vuorokauden aikana.
 • Vältä voiteiden, puhdistustuotteiden ja meikkien käyttöä käsitellyillä alueilla viikon ajan.
 • Vältä hikoiluttavaa auringossa oleskelua, urheilua, saunaa, uimista, kylpyjä ja kylpylöitä noin viikon ajan.
 • Pigmentoinnin jälkeen syntyvää hilseilyä ei saa raapia eikä irrottaa.
 • Kosteuta ihoa kosmetologisi antamien ohjeiden mukaisesti.

Kestopigmentointi esteet

 • olet alle 18 vuotias
 • olet raskaana tai imetät (3kk synnytyksen jälkeen)
 • kehossa on jokin tulehdus, kova flunssa, aktiivinen herpes tai muu vastaava
 • ihottuma tai tulehdus käsiteltävällä alueella
 • ihoon määrätty antibioottikuuri tai roaccutan lääkitys (Roaccutanin jälkeen tulisi odottaa puoli vuotta ennen pigmentointikäsittelyä.)
 • syöpähoitojen päättymisestä on alle 6kk
 • diabetes tai verenohennuslääkkeet käytössä (keskustele lääkärisi kanssa)
 • puuduteaineallergia
 • keloiditaipumus ihossa
 • epilepsia
 • käsiteltävällä alueella on runsaasti luomia

Hinnasto voimassa 6/2024 alkaen, toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Suunnitelmien muuttuessa peruutathan tai siirräthän aikasi 24h ennen hoidon alkamisajankohtaa, muutoin veloitamme 50% hoidon hinnasta.

Varaa aikasi arjen hemmottelulle.