Meikit ja ehostuspalvelut

Onnistunut meikki saa olosi tuntumaan hyvältä ja itsevarmalta. Ammattitaitoiset kosmetologimme tuovat meikin avulla esiin kasvojesi parhaat puolet kuunnellen toiveitasi sekä tarkkaillen yksilöllistä tyyliäsi ja persoonaasi. Ammattilaisemme osaavat myös ehdottaa meikkirutiineihisi uusia ideoita ja näkökulmia esitellen klassikoita sekä kauden uutuuksia ja trendimeikkejä.

Lounge Hehkussa meikkaukset toteutetaan ammattitasoisilla Artdeco -ehostustuotteilla. Meillä Lounge Hehkussa palvelee myös Artdeco -myymälä, josta löydät varmasti meikkisuosikkisi ammattilaisen avustuksella. 

Ehostusopastukset, kevyet arkimeikit sekä kauniit ja kestävät juhlameikit onnistuvat tiloissamme samanaikaisesti useammankin hengen porukoille. Ota yhteyttä tiedustellaksesi ehostusopastus- tai meikkauspalveluista ryhmille sähköpostitse tai puhelimitse.

  • Hoidettu iho on kauniin meikkipohjan salaisuus. Mikäli mahdollista, vieraile kosteuttamassa ihoasi kasvohoidossa samalla viikolla, jolloin meikki tehdään.
  • Meikkiä edeltävänä iltana kosteuta ihoasi kotikasvohoidolla: kuori ihosi ihotyypillesi valitulla kuorintatuotteella ja levitä ihollesi kosteuttava voidenaamio tai sheet mask. Ennun nukkumaanmenoa helli ihoasi kosteuttavalla seerumilla sekä yövoiteella.
  • Saavu meikkiin puhdistetuilla kasvoilla, joille olet levittänyt kevyen, helposti imeytyvän kasvovoiteen.
  • Emme suosittele testaamaan uusia ihonhoitotuotteita juuri ennen juhlapäivää. Tee tuotetestailut aiemmin ja suosi luottotuotteitasi silloin, kun haluat olla parhaimmillasi.

Kun kaipaat yksilöityjä meikkivinkkejä tai meikkiarsenaalin päivitystä, valitse ehostusopastus! Ehostusopastuksen aikana ammattilaisemme tarjoavat vinkkejä toiveidesi mukaisesti arkimeikkiin, juhlameikkiin tai tilanteeseen, jossa arkimeikki on muuntautuu iltatilaisuuteen sopivaksi.

Kartoittaaksemme tuotetarpeesi, voit ottaa ehostusopastukseen mukaan oman meikkipussisi. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, meiltä nimittäin löytyy kaikki tarvittava. Ammattilaisemme antavat omalle ihotyypillesi, väreihisi ja tarpeisiisi sopivat tuote- sekä tekniikkasuositukset. Yksilölliseen ehostusopastukseen varataan aikaa 75min.

Räätälöimme ehostusopastuksia myös ryhmille. Hinta määräytyy ryhmän koon mukaan. Ryhmävarauksissa ota yhteyttä sähköpostitse info@loungehehku.fi.

75€

Varaa aika ammattilaisen meikkituoliin, kun haluat olla parhaimmillasi! Ammattilaisen toteuttama meikki tuo itsevarmuutta arkeen sekä juhlaan – elämän tapahtumiin, joissa haluat hehkua.

Meikissä huomioidaan kaikki kasvojen osa-alueet, joista tärkein on monesti iho. Lisäksi tilaisuuden luonne huomioiden ehostetaan asiakkaalle sopivalla tavalla silmät, huulet sekä kulmat asiakkaan tyyli, ikä ja persoonalliset piirteet huomioiden.

Mikäli kyseessä on juhla, meikissä keskitytään erityisesti kestävään pohjaan ja silmiin panostetaan tyypillisesti enemmän kuin kevyemmässä päivätilaisuuteen sopivassa meikissä. Juhlameikissä myös värivalinnat ovat monesti voimakkaampia ja käytössä on esimerkiksi näyttävämpiä rajauksia sekä irtoripsiä. 

65€

Hääpäivänä tehtävään häämeikkiin varataan aikaa 90min. Haluamme, että näytät tärkeänä päivänäsi tyrmäävän upealta ja tunnet olosi itsevarmaksi ja kauniiksi, oman persoonasi ja toiveesi huomioiden. Häämeikissä kiinnitämme huomiota erityisesti meikin kestävyyteen ja kuvauksellisuuteen, tavoitteena klassisen tyylikäs ja kaunis lopputulos. 

Suosittelemme varaamaan häämeikin ensisijaisesti puhelimitse 044 240 0743, jotta voimme samalla keskustella toiveistasi meikin suhteen sekä sopivasta ajankohdasta koemeikille.

115€

Häämeikkipalvelumme sisältävät aina koemeikin. Koemeikki on 30-45 minuutin mittainen suunnitteluaika, jonka jälkeen voit olla varma, että juhlapäivinäsi tunnet olosi täydellisen kauniiksi ja itsevarmaksi. Koemeikki ei vastaa vahvuudeltaan tai pysyvyydeltään häämeikkiä. Koemeikin aikana käydään läpi toiveitasi sekä suunnitellaan varsinaisen häämeikin tyyliä ja värejä.

Nopealla ehostuksella sulhasen ihosta häivytellään pienet virheet ja epäkohdat sekä usein korostetaan kulmia sekä kasvojen charmikkaita muotoja. Ehostus ei näytä meikiltä, vaan lopputuloksena on luonnollinen ilme: muut huomaavat vain onnesta hehkuvan komean sulhasen! Vaikka kyseessä on sulhasen ehostus, suosittelemme palvelua lämpimästi mitä tahansa valokuvausta varten. Sulhasen ehostukseen varataan aikaa 20min.

22€

Meiltä myös glittermeikki -palvelut, jotka ovat villinneet juhlakansaa jo useammissa Jyväskylän tapahtumissa! Yksittäiset glittermeikit loihdimme kädenkäänteessä liikkeessämme Lounge Hehkussa. Mikäli kyseessä on tapahtuma tai suurempi ryhmä, pyydä tarjous sähköpostitse info@loungehehku.fi.

15€

Hinnasto voimassa 1/2024 alkaen, toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Suunnitelmien muuttuessa peruutathan tai siirräthän aikasi 24h ennen hoidon alkamisajankohtaa, muutoin veloitamme 50% hoidon hinnasta.

Varaa aikasi arjen hemmottelulle.