Silkkinen iho

Karvanpoistot

Sokerointi on suosittu karvojenpoistomenetelmä, joka suoritetaan lämpimällä sokerimassalla.

Olemme valinneet hoitolaamme kotimaiset patentoidut Skin Candy -sokerointituotteet. Skin Candy -tuotteiden salaisuus on niiden sisältämä Xylitol. Skin Candy sokeroinnilla eli candyingillä saa siis perinteisen sokeroinnin tapaan poistettua ihokarvat, mutta Xylitolin ansiosta se myös tasapainottaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Hoitavien ainesosien ansiosta candying sopii karvanpoistomenetelmänä myös ärtyneille ihoalueille, kuten psoriaatikoille sekä atoopikoille. Karvanpoistomassa kuorii samalla iholta kuolleen ihosolukon, tuloksena pehmeä, karvaton ja silkkinen iho.

Vaikka Candyingillä on mahdollista poistaa ihon lyhyimmätkin karvat, suosittelemme karvan kasvattamista. Ihanteellinen pituus sokerointiin saavuttaessa olisi noin 5mm. Säännöllinen sokerointi heikentää karvan kasvua kerta kerralta. Uusiessasi sokerointikäsittelyn 4 viikon kuluessa, saat listahinnoista -15% edun. 

Sokerointi vartalolle

Brasilialaisessa sokeroinnissa – kotoisammin brassissa – poistetaan genitaalialueen kaikki karvat, niin edestä kuin takaa. Halutessasi brassissa voidaan toki karvoja jättää häpykummulle, tämä on täysin päätettävissäsi. Sokerointi on hellävaraisuutensa ansiosta suosittu menetelmä brasilialaisen karvanpoiston tekemiseen, mutta – emme voi valehdella – täysin kivutonta karvanpoistosta tuskin koskaan saadaan. Brasilialaista sokerointia on turha jännittää, olemme karvanpoiston ammattilaisia ja teemme työtämme päivittäin. Ja vaikka se vähän kirpaisee, lopputulos palkitsee kyllä!

69€

Bikini String -sokeroinnissa ei poisteta ihan kaikkea karvoitusta, mutta sokeroidaan laajempi alue, kuin bikinisokeroinnille tyypilliset alushousujen ulkopuolelle jäävät alueet. Tämä on loistava valinta, jos uikkarisi ovat muuntautuneet muodin mukaisesti hieman niukemmiksi!

49€

Bikinilinjan sokeroinnissa käsitellään nimensä mukaisesti alue, joka jää tyypillisesti alushousujen ulkopuolelle. 

39€

Sokerointi on hyvä vaihtoehto ihoalueille, jotka ovat alttiina karvatupentulehduksille, kuten kuivat sääret. Muista kuitenkin hoitaa ihoasi sokeroinnin ohella säännöllisellä kuorinnalla ja kosteutuksella!

39€

Pitkään sileät kainalot, kuka voisi vastustaa? Säännöllisellä sokeroinnilla karvan kasvu heikkenee kerta kerralta.

29€

Väitämme, että jokainen saapuessaan kokee olevansa juuri se kaikista karvaisin tyyppi. Luonnollisesti ajatus sokeroinnista tuntuu silloin kamalalta. Olemme karvanpoiston ammattilaisia. Muistathan siis hankaluuksista huolimatta kasvattaa karvaasi vähintään 5mm pituiseksi parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Meille saavutaan rehottavilla karvoilla ja pois lähdetään aina siistinä ja karvattomina.

35€

Sokeroinnin myötä karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Usein säännöllinen sokerointi surkastuttaa karvatuppea, jonka myötä karvoja kasvaa aina vain vähemmän. Alkuun sopiva sokerointiväli on yleensä 3-5 viikkoa, sokeroinnin tarve riippuu yksilöllisestä karvankasvustasi.

29€

Kaksin aina kaunihimpi – pakettina myös edullisempi!

65€

Sokerointi kasvoille

Sokerointi on vahausta hellävaraisempi keino päästä eroon myös kasvojen alueen karvoituksesta.

15€

Eroon epämiellyttävistä rehottavista karvoista – varaa nenän ja/tai korvien sokerointi!

15€

Kasvojen sokerointi on helppo ja pitkäkestoinen tapa päästä eroon kasvojen alueen karvoista, kun hoidettava alue on suuremi kuin pelkästään ylähuuli tai leuka. Kun höylällä karva katkaistaan, kasvaa se terävänä piikkinä nopeasti takaisin näkyviin. Sokeroinnin avulla iho säilyy sileänä viikkoja, sillä se poistaa karvat juurineen. Sokerointi sopii hellävaraisuutensa vuoksi myös herkälle iholle karvanpoistomenetelmäksi. Sokeroinnin päätteeksi levitämme iholle rauhoittavan naamion, joten ihosi on sokeroinnin jäljiltä kaunis ja raikas – ei ollenkaan ärtynyt ja punoittava. Asiakkaamme ovat olleet niin vakuuttuneita koko kasvojen sokeroinnista, että luokittelemme kasvojen sokeroinnin jo yhdeksi kasvohoidoistamme!

69€

Miten valmistaudun sokerointiin?

  • Kuori ja kosteuta sokeroitava alue huolellisesti 1-2 päivää ennen hoitoa, näin ihokarva irtoaa helpommin.
  • Älä käytä kosteusvoidetta sokeroitavalla alueella sokerointipäivänä.
  • Poistettavan ihokarvan tulee olla vähintään 5mm pitkä. Liian lyhyt ihokarva ei irtoa.
  • Tarkista, että ihosi on ehjä ja terve (ei haavoja, tulehduksia tai auringonpolttamia) sokeroitavalta alueelta.
  • Sokerointia ei toteuteta, jos käynnissä on ihoa kuivattava tai herkistävä lääkitys hoidettavalla ihoalueella (Retin-A , Retinol tai Roacutan-lääkitys) tai hoidettavalle ihoalueelle on vasta tehty voimakas laite- tai happohoito.

Sokeroinnin jälkeen

  • Vältä hikoilua seuraavaan 12 tuntiin
  • Vältä deodorantin käyttöä 12 tuntiin käsitellyllä alueella.
  • Vältä tukkivia voiteita ja meikkejä kasvoissa 12 tuntiin kasvojen sokeroinnin jälkeen.
  • Suojaa auringolta – kuten aina!
  • Kuori ja kosteuta sokeroitua ihoa säännöllisesti hoidon jälkeen. Näin estät sisäänpäin kasvavien karvojen syntymistä sekä karvatupentulehduksia.

Hinnasto voimassa 1/2024 alkaen, toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Suunnitelmien muuttuessa peruutathan tai siirräthän aikasi 24h ennen hoidon alkamisajankohtaa, muutoin veloitamme 50% hoidon hinnasta.

Varaa aikasi arjen hemmottelulle.