Ripset

Korosta silmiäsi kauniilla ripsipidennyksillä tai avaa katsettasi ripsien kestotaivutuksella. Nämä arkea helpottavat käsittelyt tuovat aamuihisi lisäminuutteja ja saavat ilmeesi näyttämään viimeistellyltä.

Ripsien perinteinen kestovärjäys.

25€

Ripsien ja kulmien perinteinen kestovärjäys. Sisältää kulmien muotoilun vahalla ja/tai pinsetein.

35€

Yksi suosituimmista käsittelyistämme avaa upeasti katsetta – ilman liimattavia irto-osia. Ripsien kestotaivutuksella luodaan luonnonripsiin kaunis kaari, joka säilyy parhaimmillaan jopa 4-7 viikkoa. Silmän muoto ja ripsen laatu analysoidaan käsittelyn alkaessa, jonka perusteella valitsemme taivutuksessa käytettävän muotin. Muotin valinta on avainasemassa onnistuneelle ripsien kestotaivutukselle. Muotin valinta määrittelee myös sen, että ripsien uusiutuessa taivutus säilyy siistinä. Ripsien kestotaivutus sisältää ripsien sekä kulmien värjäyksen ja muotoilun. Taivutuksen kotihoitoon suosittelemme hoitotuotetta, joka pidentää lopputuloksen kestoa.

89€

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, jotka ovat paksuudeltaan 0,1mm – 0,2mm. Kuituja löytyy runsaasti eri pituuksia C, CC ja D kaarevuuksilla. Klassisessa ripsipidennyksessä jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu, joten lopputuloksissa voi olla paljonkin eroja riippuen asiakkaan luonnonripsien määrästä. Klassisen ripsipidennyksen huollossa suosittelemme valitsemaan S- tai M-koon huollon, mikäli huoltovälisi on suosittelemamme 3-4 viikkoa. 

106€

Volyymiripsissä käytetään menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Joissain tilanteissa käytössämme ovat myös valmisviuhkat. Keveät volyymiripsikuidut ovat huomattavasti ohuempia kuin klassiset ripsikuidut, suosimme paksuudeltaan 0,03 – 0,07mm volyymikuituja. Suosituin kaarevuus volyymiripsissä on ehdottomasti CC. Tämän lisäksi valikoimissamme on L, M, C ja D -kaarevuudet eri pituuksilla.

Asiakkaan toiveiden sekä oman ripsen kantavuuden mukaan lopputuloksesta on mahdollista luoda hyvinkin näyttävä tai varsin luonnollinen lopputulos säätelemällä viuhkan kokoa. Volyymiripset ovatkin hyvä vaihtoehto myös harvaripsisille, sillä viuhka tuo harvempaan ripsirajaan enemmän tuuheutta kuin yksittäiset klassiset pidennykset. Valitse volyymiripsille säännöllisellä 3-4vkon huoltovälillä M- tai L-koon huolto. Mikäli ripsesi ovat erittäin tuuheat tai viime huollosta on vierähtänyt aikaa, valitse XL -huolto.

120€

Eri pituuksia ja paksuuksia yhdistelemällä voidaan luoda trendikästä rikotumpaa ripsityyliä – valitse siinä tapauksessa hybridiripsipidennys. Hybridit yhdistelevät sekä pidempiä klassisia, että kerrostaen asennettuja volyymiviuhkoja. Ripsiä voidaan kiinnittää niin, että silmää saadaan avattua enemmän ja luotua näin illuusio isommista silmistä. Pisimpiä ripsiä voidaan myös kiinnittää silmän ulkonurkkaan ja näin luoda eyeliner-efektin ripsipidennyksellä. Erilaisiin silmiin sopivat erilaiset tyylit!

Huoltoväli hybrideissä on yleensä 3-4 vkoa, vaikkakin uudemman tekniikan ansiosta ripset ovat armollisemmat luonnolliselle ripsien uusiutumiselle. Kun ohuen ohuista kuiduista muodostetaan viuhkoja, ei ripsien uusiutuminenkaan näy klassisiin ripsipidennyksiin verrattuna yhtä voimakkaasti huoltojen välillä. Valitse hybridiripsille säännöllisellä huoltovälillä M- tai L-koon huolto. Mikäli ripsesi ovat erittäin tuuheat tai viime huollosta on vierähtänyt aikaa, valitse XL -huolto.

120€

XS -huolto 55€

Pikahuolto klassisille ripsipidennyksille esimerkiksi ennen juhlia tai osatuuhennuksen ylläpitoon. 

S -huolto 65€

Lyhyt ripsihuolto klassisille-, volyymi- ja hybridiripsipidennyksille. Kun toivot kevyttä lopputulosta, ylläpidät osatuuhennusta tai jos huoltoväli on normaalista hieman lyhyempi. 

M -huolto 75€

Yleisin ripsipidennyshuolto klassisille, volyymi- ja hybridiripsipidennyksille. Valitse tämä, jos huoltovälisi on 3-4 viikkoa ja pysyvyys normaali. 

L -huolto 85€

Pidempi ripsipidennyshuolto volyymi- ja hybridipidennyksille. Valitse tämä, jos huoltovälisi on 3-4 viikkoa, kuituja on lähtenyt normaalia enemmän tai jos toivot tuuheampaa lopputulosta. 

XL -huolto 95€

Pitkä ripsihuolto volyymi- ja hybridiripsipidennyksille. Valitse tämä, jos huoltovälisi on venähtänyt, kuituja on lähtenyt erityisen paljon, ripsesi ovat todella tuuheat tai jos toivot näyttävää lopputulos

Kulmien värjäys ja muotoilu ripsipidennysten yhteydessä +19,-

Viimeistele katseesi skarpeilla kulmilla! Yhdistä ripsipidennyksiin kulmakarvojen värjäys ja muotoilu. 

Hinnasto voimassa 1/2024 alkaen, toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Suunnitelmien muuttuessa peruutathan tai siirräthän aikasi 24h ennen hoidon alkamisajankohtaa, muutoin veloitamme 50% hoidon hinnasta.

Varaa aikasi arjen hemmottelulle.