Helpotusta jumeihin

Hieronnat

Hieronnalla voidaan helpottaa lihasperäisiä kipuja ja särkyjä. Erilaisin hierontaottein ja -menetelmin pyrimme pehmentämään jännittyneitä lihaksia, rentouttamaan ja edistämään kehon palautumista. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa sekä parantaa aineenvaihduntaa auttaen kuona-aineiden poistumisessa. Hieronnalla voidaan myös ennaltaehkäistä monenlaisia vaivoja. Hieronta tehdään meillä aina yksilöllisesti, asiakasta kuunnellen ja juuri Sinun ongelmiisi sekä kipukohtiin keskittyen.

Klassista hierontaa Lounge Hehkussa toteuttaa koulutettu hieroja Karoliina. Maksutapoina hyväksymme myös Smartum- ja Epassiedut.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on lämpimillä basalttikivillä sekä vartaloöljyllä tehtävä rentouttava vartalohieronta. Kuumakivihieronta on valittavissa joko koko vartalolle tai selänalueelle. Kuumakivihieronnassa käytettävät basalttikivet varastoivat pitkäksi aikaa lämpöä, joka vaikuttaa hieronnan aikana syvälle lihaksiin ja niiden kireyksiin. Kun sileäpintaiset basalttikivet liukuvat öljyn avulla iholla kevyesti, lisäävät lämpö ja energia ihon aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa, lymfakierto kiihtyy ja kuona-aineet poistuvat tehokkaasti. Kuumakivihieronta on miellyttävän tuntuinen ja kokonaisvaltainen hoito, joka rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja helpottaa stressiä samalla, kun hieronnassa käytettävä öljy hoitaa ihoa.

Selän alueen kuumakivihieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu sekä selänalue. Hoito on erinomainen, jos kärsit niska-hartiaseudun ja selänalueen lihaskireyksistä. Kuumakivihieronta on hyvä vaihtoehto rentouttamaan mieltä ja kehoa sekä loistava lahjakorttihoito. Selänalueen kuumakivihieronta on kestoltaan 45min.

69€

Koko vartalon kuumakivihieronnassa käsitellään koko keho päästä varpaisiin lämpimillä basalttikivillä. Hoito on ihana, jos kärsit esimerkiksi kylmistä jaloista talviaikaan. Kuumakivihieronta on erinomainen vaihtoehto rentouttamaan mieltä ja kehoa sekä loistava lahjakorttihoito. Koko vartalon kuumakivihieronta on kestoltaan 75min.

94€

Klassinen hieronta

Klassisesta hieronnasta on apua seuraavissa tilanteissa:

• Lihasjännitykset

• Jäykkyys, nivelten jäykkyys

• Lihasperäinen päänsärky

• Stressi

• Ääreisosien halvaukset

• Nivelreuma, lihasreuma, jäätynyt olkapää ja/tai tenniskyynärpää, jotka eivät ole tulehdusvaiheessa

• Arpi- ja sidekudosmuodostumat

• Kehon ja mielen rentouttaminen

• Ennaltaehkäisy, lihashuolto ja ylläpito

• Valmistava hieronta ennen urheilusuoritusta

• Palauttava hieronta urheilusuorituksen jälkeen

Päähieronta joka rentouttaa ja rauhoittaa, vilkastuttaa verenkiertoa sekä edistää hiuspohjan hyvinvointia.

35€

Lyhyt hieronta soveltuu hyvin yksittäisen lihasryhmän hoitoon. Esimerkiksi niskan ja kaulan alueen hierontaan. Palvelun kesto 30min.

35€

Tunnin mittainen hieronta soveltuu hyvin useamman lihasryhmän käsittelyyn. Esimerkiksi selän, jalkojen tai käsien ja rinnan hierontaan. Tunnin hieronta soveltuu erinomaisesti myös yksittäisen kiputilan tai kireyden hoitoon. Palvelun kesto 60min.

59€

Pidempi 90min hieronta on sopiva kokovartalokäsittelyyn tai syventävään puolivartalon käsittelyyn. Palvelun kesto 90min.

85€

Lymfahieronta on kevyttä, käsin tehtävää, turvotusta vähentävää, kipua lievittävää sekä rentouttavaa hoitoa. Lymfahieronnan tavoitteena on vähentää turvotusta, lievittää kipua sekä rentouttaa. 

Lymfahieronnassa käsitellään hoitoa tarvitseva kehon alue, kuten vaikkapa kädet tai jalat. Palvelun kesto 60min.

80€

Kinesioteippaus on hoitomuoto ja monipuolinen tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitomenetelmä. Kinesioteippausta käytetään muun muassa erilaisten kiputilojen lievitykseen, liikkeen ohjaamiseen, asennon korjaamiseen sekä turvotuksen vähentämiseen ja verenkierron lisäämiseen.

Kinesioteippaus voidaan toteuttaa hierontapalvelun yhteydessä tai yksittäisenä palveluna. Teippaukseen varataan aikaa 15min.

15€

Emme toteuta hierontahoitoja, jos sinulla on:

• Kuume, flunssa

• Ihossa oleva bakteeritulehdus

• Laskimotukokset, suonikohjut

• Pahanlaatuiset kasvaimet

• Keskushermostoperäiset halvaukset

• Verenvuototauti

• Tarttuvat ihotaudit, palovammat, sädehoito, kortisonipistokset

• Akuutit pehmytkudosvammat

• Suurentuneet imurauhaset

• Humala, krapula

Hinnasto voimassa 1/2024 alkaen, toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Suunnitelmien muuttuessa peruutathan tai siirräthän aikasi 24h ennen hoidon alkamisajankohtaa, muutoin veloitamme 50% hoidon hinnasta.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisterin pitäjä:

Hieroja Karoliina Lönnblad 

Y-tunnus: 2923053-9

Yliopistonkatu 28, Jyväskylä

Rekisteristä vastaava henkilö:

Karoliina Lönnblad

Rekisterin nimi ja käyttötarkoitus:

Hieroja Karoliina Lönnbladin asiakasrekisteri.

Rekisteri sisältää asiakkaan henkilötiedot, käynti-, hoito- ja tutkimustiedot.

Henkilötietorekisteristä informoidaan asiakasta henkilötieto (523/99) mukaisesti. 

Henkilötietorekisteriä käytetään asiakkaan tutkimiseen, hoidon suunnitteluun ja toteutukseen sekä palveluiden laskutukseen sekä rekisterinpitäjän oman toiminnan tilastointiin ja suunnitteluun.

Rekisteriin tallennetut tiedot:

Henkilötiedot ovat salassa pidettäviä ja henkilökuntaa sitoo salassapitovelvollisuus. Henkilötiedot kerätään asiakkaalta itseltään. 

Henkilötietoja luovutetaan vain asiakkaan omalla kirjallisella suostumuksella. Asiakas voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa tietojensa luovuttamiseen.

Rekisterin suojauksen perusteet:

Henkilötietoja käytetään vain asiakkaan hoitoon tai siihen liittyviin tehtäviin. Tiedot ovat manuaalisessa muodossa ja ne on suojattu ulkopuoliselta käytöltä. Henkilöasiakirjat säilytetään lukitussa arkistokaapissa.

Tietojen säilytysaika:

Rekisterin tiedot säilytetään Laki potilaan asemasta ja oikeuksista- mukaisesti (785/92).

Rekisteröidyn tarkastusoikeus:

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastuspyyntö tehdään henkilökohtaisesti paikan päällä tai omakätisesti allekirjoitetulla asiakirjalla. Tarkastaminen toteutetaan erikseen sovittuna ajankohtana ja se tapahtuu yhdessä rekisterin laatijan kanssa. Asiakkaalla on oikeus nähdä itseään koskevat tiedot ja ne on mahdollista kopioida asiakkaan pyynnöstä.

Tietojen korjaaminen:

Rekisterinpitäjän on oma-aloitteisesti tai asiakkaan pyynnöstä korjattava virheelliset tai ei ajan tasalla olevat henkilötiedot.

Varaa aikasi arjen hemmottelulle.