Arjen lempihetkiä.

Ihon, hiusten ja hyvinvoinnin asiantuntijat palveluksessasi.

Arjen lempihetkiä.

Ihon, hiusten ja hyvinvoinnin asiantuntijat palveluksessasi.

Lounge Hehku

Jyväskylän sydämessä, osoitteessa Yliopistokatu 28, Lounge Hehku tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman ihonhoito-, parturi-, kampaamo-, hieronta-, kynsi-, ripsi- ja pigmentointipalveluita.

Asetamme toiveesi aina etusijalle ja räätälöimme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden korostaaksemme parhaita puoliasi.

Haluamme, että käyntisi jälkeen tunnet olosi juuri niin upeaksi ja itsevarmaksi, kuin mitä oletkin. Palvelumme sopivat kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Lounge Hehkussa saamme Sinut hehkumaan!

bye bye,

epämiellyttävät ihokarvat!

Kun talven jälkeen on aika paljastaa sääret tai pukea päälle uikkarit, saattaa huomata ihokarvojen olemassaolon.

Muistutamme, että jokainen saa olla juuri niin karvainen kuin haluaa, mutta mikäli perinteinen sheivaaminen tuntuu työläältä, aiheuttaa ihoärsytystä, kutinaa tai karvatupentulehduksia – tai haluat muuten vain ihokarvoista eroon jopa viikoiksi – on vastauksemme sokerointi!

Vinkki:

Kesäpassissa on kiva kuponkietu naisten brassisokerointiin kesän 2024 aikana. Käy kurkkaamassa tämä ja muut kuponkiedut www.kesapassi.fi.

Asiakkaiden kokemuksia

”Aivan ihanaa palvelua ja oli todellakin täydellinen kasvohoito hemmotteluun! Oli kiva, kun suositeltiin tuotteita, joita oma iho tarvitsee.” ”Erittäin ihana hieroja ja todella hyvää palvelua! Vahva suositus!” ”Todella kauniit ja laadukkaat geelilakat, jotka myös kestää tosi pitkään!” ”Viiden tähden palvelu!”

Ajankohtaista

Miten valitsen iholleni oikean kasvohoidon?

Se, millainen kasvohoito sinulle sopii, riippuu ihostasi, sen ominaisuuksista, tarpeista sekä siitä, mitä kasvohoidolta toivot.

Sulhasen valmistautuminen

Hääpäivä on suuri hetki sulhasen elämässä. Vaikka sulhasen valmistautumisrituaalit ovat monesti vaatimattomammat kuin morsiamen, ei niitä kuitenkaan pidä unohtaa. Kokosimme yhteen vinkit sulhasen valmistautumiseen ennen hääpäivää. Samat vinkit pätevät tietysti mihin tahansa tilanteeseen tai tilaisuuteen, jossa haluat olla parhaimmillasi!

Hehkuva morsian

Hääpäivänäsi, jos koskaan, tahdot sisäisen hehkusi loistavan myös ulkopuolelle. Kokosimme yhteen muutaman käytännöllisen neuvon, jota usein jaamme tuleville morsiamille. Näiden vinkkien ja huolellisen aikataulusuunnittelun avulla tulet varmasti olemaan upeimmillasi hääpäivänä!