Arjen lempihetkiä.

Ihon, hiusten ja hyvinvoinnin asiantuntijat palveluksessasi.

Arjen lempihetkiä.

Ihon, hiusten ja hyvinvoinnin asiantuntijat palveluksessasi.

Lounge Hehku

Jyväskylän sydämessä, osoitteessa Yliopistokatu 28, Lounge Hehku tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman ihonhoito-, parturi-, kampaamo-, hieronta-, kynsi-, ripsi- ja pigmentointipalveluita.

Asetamme toiveesi aina etusijalle ja räätälöimme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden korostaaksemme parhaita puoliasi.

Haluamme, että käyntisi jälkeen tunnet olosi juuri niin upeaksi ja itsevarmaksi, kuin mitä oletkin. Palvelumme sopivat kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Lounge Hehkussa saamme Sinut hehkumaan!

hierontapalveluissa

maksuvälineinä toimivat nyt myös Smartum sekä E-passi

Koulutettu hieroja ja SKY-kosmetologi Karoliina palvelee Lounge Hehkun harmoonisessa ympäristössä tarjoten asiantuntevia hierontapalveluja. Klassisen hieronnan lisäksi hierontahoitoihin voidaan yhdistää lymfahierontaa, kuivakuppausta tai kinesioteippauksia.
Karoliinan tarjoamissa hierontapalveluissa maksuvälineenä käy nyt myös Smartum sekä E-passi!

Asiakkaiden kokemuksia

”Aivan ihanaa palvelua ja oli todellakin täydellinen kasvohoito hemmotteluun! Oli kiva, kun suositeltiin tuotteita, joita oma iho tarvitsee.” ”Erittäin ihana hieroja ja todella hyvää palvelua! Vahva suositus!” ”Todella kauniit ja laadukkaat geelilakat, jotka myös kestää tosi pitkään!” ”Viiden tähden palvelu!”

Ajankohtaista

Hehkuva morsian

Hääpäivänäsi, jos koskaan, tahdot sisäisen hehkusi loistavan myös ulkopuolelle. Kokosimme yhteen muutaman käytännöllisen neuvon, jota usein jaamme tuleville morsiamille. Näiden vinkkien ja huolellisen aikataulusuunnittelun avulla tulet varmasti olemaan upeimmillasi hääpäivänä!